Korfbalclub
AGO AalstPowered by

Start Zaal 11-12

<< Vorige
Algemene Verg 2011
Voorzitters Hoekje Volgende >>
Nieuwjaar 2012

AGO: van veld naar zaal.

Het is de laatste maanden druk geweest. De verhuis van tHof Texel naar het Beukenhof heeft veel inspanningen gevraagd op diverse vlakken. En alles ligt nog niet in zijn plooien.
Er heerst veel entoesiasme. Bij de officiele inhuldiging was er veel belangstelling, en van de leden, en van het stadsbestuur, en van de ouders.
De eerste ervaringen op het Beukenhof zijn uiterst positief. Het oefentornooi begin augustus, de eerste trainingen, dit jaar ook meteen voor de recreanten. De jeugd kwam iets later. Ook de kinderen van de Bewegingsschool konden ervan genieten. Het nieuwe gras, het was even wennen, zelfs bij regen.
Nog vrij vlug werd de berging opgericht. Hopelijk zullen de douches en kleedkamers in de komende maanden gerealiseerd worden, zodat we er in de lente kunnen van genieten.
Leeftijdsgroep per leeftijdsgroep gingen we naar de zaal. We hebben geluk gehad met het weer de laatste weken. Als het droog en warm is, zoals in de zaal, is het aangenamer.
In de voorbije weken en maanden werd ook intensief belang gehecht aan promotie van onze club, in de directe omgeving van het Beukenhof, maar ook verder weg. We hebben nu bijna een twintigtal nieuwe leden. Maar we moeten er attent op zijn ze ook te houden. Dit is een aandachtspunt.
Weldra beginnen de Wereldkampioenschappen in China. We zijn wel nieuwsgierig wat de Belgen er zullen van maken. We gaan ervan uit de ze 2e eindigen, maar vanzelf zal dit niet gaan. De concurrentie wordt steeds groter.
Op 11 juli 2012 viert AGO zijn 30e verjaardag. We beginnen dit nu te vieren met de Jeugdfuif dat doorgaat op 29 oktober in de Cirque Mystic. Weldra stellen we een werkgroep samen die deze verjaardag doorheen verschillende acties verder zal ontwikkelen. We denken aan een of ander tornooi, maar frisse ideeen zijn steeds welkom.

Claude De Smet
Voorzitter
<< Vorige
Algemene Verg 2011
Voorzitters Hoekje Volgende >>
Nieuwjaar 2012