Korfbalclub
AGO AalstPowered by

Lente 2011

<< Vorige
Nieuwjaar 2011
Voorzitters Hoekje Volgende >>
Algemene Verg 2011

De lentezon heeft me niet te pakken, maar ik geniet er toch van. Deze lente is er geen zoals in de vorige jaren. In de zaal behaalden de cadetten in de 2e Klasse F de tweede plaats, de scholieren eindigden als kampioen in de 2e Klasse D. De kern verloor in de terugronde geen enkele wedstrijd. Door de manke start eindigde de kern evenwel toch als derde. In hun reeks ging Rijko sowieso over. Leuven won de wedstrijd tegen Spartacus en gaat hierdoor naar een hogere reeks.

Verschillende leden van onze club volgden opleidingen georganiseerd door de Korfbalbond. Op één na heeft het voltallig team van trainers nu een diploma. Ook extrasportieve aspecten van de sport komen aan bod. Onze kleinsten namen deel aan het schaatsen op de piste in het centrum van de stad. Onze miniemen namen deel aan verschillende Wriemels. AGO organiseerde zelf een Wriemel voor onze microben, miniemen en pupillen en talrijke ploegen van andere clubs. Voor het eerst sedert lang werd voor de jeugd, hun ouders en de volwassen leden van de club een Bowlingavond op poten gezet. Het was een plezante ervaring. Onze Nieuwjaarsreceptie kende een nieuwe boost.

De recreanten speelden hun wedstrijden her en der over Vlaanderen. Er zit een nieuwe dynamiek in de recreanten.

We gingen met een uitgebreide groep genieten van de Kruisfinales te Herentals, en van de finale in de Lotto-Arenazaal te Antwerpen.

Ondertussen werden de werken aangevat voor de inrichting van het nieuwe kunstgrasveld in het Beukenhof. De grondlaag werd aangelegd, de verlichting werd reeds voorzien. De boordstenen worden nu geïnstalleerd. De palen van de omheining staan er reeds, de omheining zelf wordt weldra afgewerkt. Daarna komt het kunstgras zelf en de berging. Nog wat geduld en alles is klaar. We kijken er nu reeds naar uit. tHof Texel zal enkel nog nostalgie zijn. AGO voorziet een heuse promotiecampagne. We hopen nieuwe leden aan te trekken, zeker uit de omgeving van het Beukenhof.

Er is een plechtige opening van het Beukenhof voozien. Vele clubs zullen ons benijden. Het is de bedoeling er in 2012 een groots evenement in te richten.

Ondertussen staat de Jaarlijkse taartenslag en de BBQ op de sporen. Het jaarlijks interscholentornooi wordt weldra samen met de Sportdienst van de Stad in de Osbroek ingericht. Elk jaar nemen hier zowat 300 kinderen van alle schoolnetten aan deel.

AGO werkt verder aan de voorbereiding van volgend sportjaar. Wie wil meehelpen kan dit.


Claude De Smet
Voorzitter Korfbalclub AGO Aalst
<< Vorige
Nieuwjaar 2011
Voorzitters Hoekje Volgende >>
Algemene Verg 2011